Az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Elmúltál 18 éves?


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF):


1.1 A 69.hu -ról történő vásárlás:
Minden egyes termék, ami a 69.hu áruházban megtalálható, kizárólag 18 éven felüliek részére ajánlott! Minden termék (különös tekintettel a krémekre, síkosítókra, olajokra) gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
A megrendelések leadása a 69.hu internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.69.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem fogadunk el.
A termékek saját oldalán a "kosár" funkcióra klikkelve lehet az egyes szexshop termékeket a kosárba betenni. A megrendelő űrlap kitöltésével lehet magát a rendelést elküldeni. A vásárlás regisztráció nélkül is érvényes. A későbbi vásárlás megkönnyítése érdekében és a különböző kedvezmények igénybevételéhez szükséges az előzetes regisztáció.
A minimális rendelési összeg 2 000 Ft+szállítási költség.
Jelen online megtekinthető webáruház (a továbbiakban: webáruház) Carnalita Kft. (1037 Budapest, Seregély köz 11., adószám: 25305869-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-207383 ) (a továbbiakban: 69.hu ) fejleszti és működteti. A webáruház az Internet hálózatán a www.69.hu URL alatt érhető el.
Szerződés nyelve: Magyar (Hungarian)
A szerződést a megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja. A megrendeléseket rendszerünk automatikusan tárolja - elektronikus formában-, ezeket vásárlónk később visszanézheti. A szerződés írásban kötettik.
Kérés esetén megrendeléséről a megrendelés számának tudatában másolatot tudunk küldeni elektronikus formában. A rendeléseket 1-6 munkanapon belül tudjuk teljesíteni, attól függően, hogy ha az adott termék van-e raktáron. A házhoz szállítás munkaidőben történik 9-17h között.

Szállítási Információ:
DISZKRÉTEN csomagolt küldeményben mely csomag sem küllemében sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára. A megrendelőink adatait bizalmasan kezeljük. Sem a rendelés tényét nem fedjük fel másnak, sem a megrendelő adatait nem adjuk át más személynek vagy cégeknek (kivéve a futár céget).
1.2. Kézbesítési díjazás: Lásd itt. Bruttó 6.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES kiszállítást biztosítunk! Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállal.


2. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:
2.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal.
2.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A ruhaneműkre és segédeszközökre általános jótállást vállalunk. Kérünk minden Ügyfelünket, hogy a ruhák és eszközök első használata előtt győződjön meg a termék kifogásolhatatlan állapotáról és működőképességéről! A termék csomagolását ne tépje szét, és ne dobja ki, mert csomagolás nélkül nem áll módunkban a terméket visszavenni! Fehérneműt, valamint használt vagy eredeti csomagolás nélküli szexuális kiegészítőt higiéniai okok miatt, valamint a 17/99. (II.5.) kormányrendelet "A távollévők között kötött szerződésekről" szóló rendelkezés 5. paragrafus C. pontja alapján a forgalmazott termékeink sajátos használatukból adódóan semmilyen körülmények között nem cserélhetők. Ez alól kivételt jelent, ha a termék még nem került használatba, de kibontás után a terméken gyári hiba (hibás anyag vagy technikai probléma) tapasztalható. Használt, sérült csomagolású termék nem küldhető vissza. Fenti rendelet felsőruházatra nem vonatkozik.
2.3. A 69.hu áruházban kizárólag új, termékek kerülnek értékesítésre.
2.4. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.


3. RENDELÉS, SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS
3.1. A 69.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
3.2. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a 69.hu felelősséget nem vállal.
3.3. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.
3.4. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.
3.5. A kiszállítás 9-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! (A csomag diszkrét, így a cím munkahelyi cím is lehet!)
3.6. A futárköltség az ország egész területére egységesen bruttó 999 Ft, mely automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk. Bruttó 12.500 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. A 69.hu a kiszállítást alvállalkozókkal végezteti és ennek összegét tovább számlázza a vásárló (vevő részére).
3.7. Az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
3.8. Az oldalon feltüntettet árak minden esetben az ÁFÁ-val növelt bruttó árak.
3.9. A megrendelt termékeket személyes átvétel és házhozszállítás esetén is készpénzzel vagy bankkártyával tudja kifizetni.


4. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA
4.1. A Vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, amely a következő feltételekkel vehető igénybe: Az elállási jog minden termékre (kivéve intim kellélek: fehérnemű, masszázsolaj, szexuális segédeszköz, kozmetikumok, erotikus társasjáték) vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott állapotban érkezik vissza 69.hu-hoz. Az intim kelléleknél az elállási jog csak akkor érvényesíthető, ha a csomagolást, a védőfóliát még nem bontottuk fel, vagyis a terméket még nem vettük használatba. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. Elállásra vonatkozó igényét e-mailben (írásban) vagy személyesen kell bejelentenie. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségekre is. Abban az esetben, ha a terméket (szexuális segédeszköz, intim kellékek, fehérneműk) a vevő használatba vette, a 69.hu nem vállalja a termék (szexuális segédeszközök) visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére. Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával vagy előreutalt, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét. A 69.hu irodájában személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja:kattintson ide.
4.2. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termékvisszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.
4.3. A 69.hu áruházban kizárólag sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A webáruház követelheti a fogyasztótól az áru(k) nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.
4.4. Elektronikus vásárlásnál, ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a megrendelőhöz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.
4.5. A személyes átvétel az irodánkban nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek.
4.6. Nem alkalmazható az elállási jog ( 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján) a következő termékköröknél:
Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal ellátva stb..)
Előre meghatározott időpontra szóló hotelszoba, vagy szálláshely foglalás esetén.
Repülőjegy foglalás, gépkocsi kölcsönzés, koncertjegy, vagy belépő vásárlása esetén.
Gyorsan romló élelmiszerek vásárlása esetén.
Higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek, kozmetikumok esetén amennyiben már kibontásra került a termék. Ha bontatlan, élhet a vásárló az elállási jogával.
Bővebb információ: https://www.nfh.hu/portal/hasznos/internetes/elallasi_hianya.html


5. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
5.1. A 69.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
5.2. A 69.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be: Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat. Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a 69.hu akadálytalan működését és a vásárlást. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon. Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése. Bármely szoftver nem megfelelő működése. Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
5.3. A 69.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a 69.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
5.4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
5.5. Egyedül a vásárló felelős a 69.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a 69.hu áruházban való vásárlásért.
5.6. A 69.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
5.7. A 69.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a 69.hu áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.
5.8. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a 69.hu-n. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
5.9. A 69.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a 69.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
5.10. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a 69.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a 69.hu Szexshop birtokolják az oldalainkon látható információkat. A 69.hu Szexshop oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Tulajdonos és üzemeltető:

Név: Carnalita Kft
Cím: 1037 Budapest, Seregély köz 11.
Adószám: 25305869-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-207383