Az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Elmúltál 18 éves?


-10%

Luna Beads 2 - gésagolyó

3.200 Ft 2.880 Ft

Raktáron: Utolsó 1db
Üzletünkben azonnal átvehető!
6970260902090
Utolsó 1db elérhető!
2022-01-31

A Lelo Luna Beads mintájára készült gésagolyó elegáns dobozban került piacra.

A Luna Beads kéjgolyó, gésagolyó azoknak a hölgyeknek lett kifejlesztve akik szeretnék eltanulni a gésák titkát. Rendszeres használata erősíti a hüvelyfalat, stimulálja a G-pontot.
A belsejében elhelyezkedő golyók gondoskodnak az izomfejlesztő gyakorlatról, mivel mozgás közben rezegnek,í gy összehúzódásra késztetik a hüvelyizmokat.

Minőségi termék, szilikon tartóban elhelyezett páros kéjgolyó, mely akár párban is használható vagy a tartóból kivéve egyesével is.

Használata:

Helyezd fel a hüvelyedbe a gésagolyót és szorítsd össze az izmaidat,hogy a labdák bent maradjanak.Célszerű mozgás közben használni,hogy a Lelo Luna Beads belsejében elhelyezett súlyos golyók dolgoztassák a hüvelyizmaidat,így pár hét gyakorlás után az eredményt megtapasztalhatod.
Képes leszel átélni a hüvelyi orgazmust és szex közben tudod tornáztatni a hüvelyizmaidat,mely párodra izgatóan fog hatni.

A minőséget és az igényességet szem előtt tartva alkották meg a Luna Beads kéjgolyókat is klinikailag tesztelt szilikon bevonattal, így az  érzékeny hölgyek is bátran használhatják!

A Luna Beads gésagolyó tulajdonságai:

  • Kétféle módon használható ( duplán vagy szimplán)
  • Minőségi anyagból
  • Golyók átmérője 3 cm
  • Elegáns csomagolás
  • Ajándék, hófehér bársony táska
  • 100% szilikon golyótartók

 

Ajánlott termékek

Az alábbi termék a kosárba került

Luna Beads 2 - gésagolyó

Cikkszám: 6970260902090