Az oldalt csak 18 éven felüliek látogathatják!
Elmúltál 18 éves?

Fat Boy Thin Large - Hosszú Péniszköpeny - vékony (áttetsző)

12.990 Ft
852184004813

Raktáron

Szinte teljesen természetes érzést nyújtó Fat Boy Thin - Hosszú Péniszköpeny: azok számára, akik a valódi élményeket szeretik.

A szuper erős, nyúlékony Fat Boy Thin hosszú, vékony péniszköpeny, mely akár 1cm-rel vastagítja szerszámodat, amitől partnered méretesebbnek érezheti a péniszed, de nem zavaróan, fájóan méretesnek!

Az extrém rugalmas anyagnak köszönhetően könnyedén fel- és levehető.
A herék számára külön átbújtatási lehetőség van, így tökéletesen a helyén marad, nem csúszkál el. Arról nem beszélve, hogy így egy nagyon kellemes, gyengéden szorító érzéssel tölti el a golyóidat, akár aktus közben, akár maszturbáláshoz használod.

TIPP:
Nincs partnered? Ne csüggedj! A Fat Boy Thin péniszköpeny egy isteni maszturbátor is, a puha anyagának és a benne található bordáknak, dudoroknak köszönhetően, húzogatáskor kellemesen masszírozza cerkád. Egy megbízható felhasználónk véleménye szerint ez az egyik legjobb 2in1 maszturbátor a piacon. Csak tegyél bele egy kicsit a kedvenc síkosítódból és már mehet is a menet!


Tulajdonságok:
-extrém nyúlékony, lágy anyag
-sima külső felszín
-bordázott, dudoros belső felszín
-herenyílás a biztos tartásért
-1cm-rel hosszabbít
-belső hossz: 17,8cm
-áttetsző szín

Anyaga: Silaskin: egyedi Szilikon és TPR (thermoplasztikus gumi) nagyon nyúlékony keveréke.

FIGYELMEZTETÉS:
Latex termékekkel, óvszerrel együtt nem kompatibilis, nem használható.
Bár a termék vége teljesen zárt, nem helyettesíti sem a fogamzásgátlót, sem az óvszert.

TIPP: a termékhez kizárólag vízbázisú síkosító használata javasolt.

Tisztítási, tárolási javaslat:
Első használat előtt és minden használat után alaposan ki kell mosni kéz meleg, gyengén szappanos vízzel.
Anyaga sok használat után kissé porózus lehet, ezért javasoljuk, hogy tisztítás után semleges hintőporral ápold, hogy megóvd. Tárold a többi játékodtól kissé elválasztva, vagy egy puha ruhába, tasakba bújtatva. (Hogy ne tapadjon össze mással, mert az rongálhatja az anyag szerkezetét.)

EXTRA TIPP:
A belső hosszúsága 17,8cm, amely egy átlagos férfi esetén azt jelenti, hogy a hegyénél még egy kevés szabad hely maradhat.
Aki szereti, ha a péniszköpeny aktus közben is kissé csúszkál, nyugodtan használja, de alapvetően ezt a fajta Fat Boy terméket a nagyobb szerszámmal rendelkező férfiak számára találta ki a Perfect Fit gyártó. Amennyiben jobban rögzült, passzentosabb péniszköpenyre vágysz, akkor az átlagos méretű férfiak számára kifejlesztett Fat Boy Thin Átlagméretű, Vékony elnevezésű változatot ajánljuk. Ha pedig partnerednek kitöltőbb élményt szeretnél nyújtani, akkor a Fat Boy Extender vagy a Sport verziót javasoljuk Neked!

Az alábbi termék a kosárba került

Fat Boy Thin Large - Hosszú Péniszköpeny - vékony (áttetsző)

Cikkszám: 852184004813